söndag 22 maj 2011

Senaste dagarna!

Har haft en underbar helg :) Kul när det händer grejer!
I Fredags var det som sagt fest hos några vänner :) Tove sov som en prinsessa helt ovetande om allt roligt som hände en våning ner ;)
Inte "bara" fest utan vi startade kvällen med hemmagjord smörgåstårta av Anna, som förövrigt var väldigt god! :) Efter maten startade "sex-partyt" men massor av kännande, klämmande, fniss och gapskratt! Får ju inte glömma: Dricka. Haha.. Dock drack inte jag så mycket eftersom vi skulle köra hem på morgonen men jag hade givetvis trevligt och hur roligt som helst ändå! :)

Lördagen började TIIIIIIIDIGT, Tove vaknade 05 och vägrade somna om! Tur denna mamman blickar lite framåt kvällen innan så jag la mig runt 00.. Men lite segt ändå..
Vi var väl hemma runt 08 snåret skulle jag tro. Både jag och Per skulle ju jobba.
På kvällen nattade jag Tove som vanligt, dock fick jag sitta där inne ett tag och ge henne alvedon innan hon till sist somnade. [Hennes 5:e tand har spruckit igenom till hälften] Efter det körde vi mot kinnarp [igen ;)] för där skulle vi byta bil och lasta in sällskapet i bilen.
Vi skulle till Ulricehamn och äta ute :) Sist jag och Per åt ute var den 2/7. Anledningen till att jag minns datumet är för att morgonen efter startade förlossningen ;) Eller kanske inte startade just på morgonen men de onda sammandragningarna började komma lite då och då på förmiddagen och på eftermiddagen [lördagen den 3/7] startade värkarna. Tove är ju född 07.02 den 4/7-10 :)

Men i alla fall! Vi hade bokat bord på ett ställe som hette bryggan, HELT VÄRDELÖST! Vi gick, fy sicket KACKEL och DÅLIG SERVICE!
Istället ringde vi [Ch] till hotellet, dom hade live musik [hörde och såg det lite längre upp] men dom hade nyss stängt köket. Men vi hade tur för just denna kväll var det grill buffé och det var ju varmt och massor av mat kvar! Så vi gick upp dit och GUD så bra det var!
Kvällen slutade med en promenad längs stranden :) Alltså en lyckad kväll!
Detta var även första riktiga kvällen som Tove inte var med oss! :O Hon har ju blivit passad enstaka gånger när hon sovit på natten/kvällen innan men då har vi kommit hem samma kväll och tagit henne på morgonen igen.
Inatt sov hon alltså hemma med Hampus och vi sov i kinnarp. Det hade gått bra, hon vaknade inte en enda gång och vi tog upp henne när vi kom hem 08.20!!!!! Fattar ni!? Hon sov så länge! VARFÖR gör hon inte de när jag/vi är hemma för? ;)

Just nu sover hon middag, sin första lur för idag! Hehe.. Hoppas hon sover ett tag till då så hon inte blir allt för jobbigt ikväll för att hon är övertrött ;)

Köpte en halv vattenmelon innan, MUMS :)

Ska nog in till Skövde i veckan med Maria, kanske bokar tid då med? :O Jag vill om det är bra där! :)

Jo men glömde ju nästan berätta! Ena katt-flickan är tingad :)

1 kommentar:

♥TrollMorsan♥Mamma till 8 Troll♥ sa...

Ja det har verkligen varit underbara dagar!! Ni är verkligen GULD!! Tack för otroligt trevliga dagar! Mängder med kramar till er!! Och oj så snäll lilla sessan var mot Hampus och sov så länge :)

Kram kram