söndag 5 juni 2011

Bokstaven [M]

Måsten har man många av, men nu när det är så fint väder "glömmer" man lätt av dom. Dock måste jag ta tag i vissa måsten idag! Diskmaskinen går redan, dock får man banka igång den och den pausar lite ibland. Men den är nog snart klar.

Mamma, om 29 dagar var det ett år sen jag blev mamma! Den 4 juli 2010 klockan 07.02 fick jag en liten tjej upp på mitt bröst. Sjukt vad tiden går.

Mysan har varit borta i 2 veckor nu. Tråkigt men verkar ligga en förbannelse över vårt hus eller nåt! Tufs har ju varit borta i 11 veckor. Tiger har inte varit inne på 2½ veckor men han har Per sett där ute för ett par dagar sen. Och han är ju sån, har är mer ute än inne. Men tjejerna brukar ju vara inne! Så nu har vi bebisar ifrån Mysan kvar och snart har ju alla dom också flyttat.
Skönt på ett vis men tråkigt på ett annat.

~~~~~~~~
Jag har jobbat lite idag. La Tove vid 09.20 och hon sover än! 7-sovare här ;) När Tove har vaknat ska vi bege oss till Skultorp [hon borde ju vakna nu, vi hade behövt åka typ NU ;) ], vi ska grilla hos Pers mamma och familj. Grannarna här ska också dit :) Trevligt :)

Härligt väder är det också! Kan knappt bli bättre eller vad säger ni?

2 kommentarer:

♥TrollMorsan♥Mamma till 8 Troll♥ sa...

Vädret är underbart! Och visst är det underbart att ha blivit mamma! Tänk vilken lycka men ack vad ort tiden går! Nu blir hon snart 1 år :)

Kram på er!

dessie sa...

Fina tjejen du har i headern ;) Diggar hennes glugg :D <3
Mjo, måsten har man många.. men när vädret är som det är så orkar man inte med alla! :)
Nu har ni ju inte många katter kvar! :/ När flyttar alla bebisar?
Snart blir Tove stooor flicka! Vad önskar hon sig?
Puuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuss <3