måndag 13 juni 2011

Bokstaven [T]

Tove heter min dotter :) Blev mamma till denna goding för snart 1 år sen! Helt sjukt vad tiden gått. Föddes i Skövde, BF+9. Älskad från första stund. Den som väntar på något gott väntar aldrig för länge. Det ordspråket fick helt plötsligt en annan betydelse :) [Kärlek]
Så mycket som har hänt i denna lilla människas kropp under denna korta tid. För ett år är ju inte så lång tid? Eller "förr" tyckte jag att ett år tog rätt lång tid men detta första år som mamma har bara flugit förbi!
Från att vara ett litet embryo i min mage till att födas som en liten pytte människa, till att bli så självständig som hon faktiskt är nu. Men ändå inte liksom! Hon klarar ju inte sig utan mig [eller sin pappa] Men nu tar hon sig fram helt själv [på sitt egna lilla vis] och hon vet vad hon vill.
Konstig känsla!

Tufs har nu varit borta i 12 veckor :( Så himla tråkigt! Puts veck liksom :( Och nu är ju Mysan också borta, i 3 veckor är det nog nu. Har en av hennes avkommor kvar. Hon ligger ute på blocket nu igen, tjejen som skulle ha henne har inte hört av sig igen och jag har inte numret till henne heller. Hon skulle hört av sig förra veckan eftersom hon flyttade veckan innan det. Men men.

Tiger är den enda katt vi kommer ha kvar när bebisen [efter Mysan] också flyttat. Så då åker kattlådan UT! ;) Tiger går ju bara i den i nödfall. Hehe. Han är inte alls inne så mycket heller och det är ju tråkigt men han har de så bra där ute :) Han trivs bäst när han får gå som han själv vill. Skönt för honom att han blir själv nu med. Eftersom han inte tycker om sällskap :P Haha.. Mer tråkigt för oss bara. Men vad kan vi göra?

4 kommentarer:

Anonym sa...

visst är det helt galet att våra små bebisar faktiskt blir 1 år om ett par veckor..??! jag kan inte fatta det..=S

vad tråkigt att katterna har försvunnit.. de blir ju också som små bebisar för en! du får tämja grodorna i källaren, så får ni några husdjur som håller sig inne=P

kram pernilla (av någon anledning kan jag inte skicka kommentarer från mitt konto, så det får blir anonymt..)

Anonym sa...

hej igen (skriver från anonym igen..) kollade runt lite på blocket nyss och såg en annons om ett badkar som man kunde vika ihop för barn mellan 0-4 år, 250:- och då tänkte jag på er, om ni fortfarande letar efter något baddon till tove=) det var iaf på skaraborg och barnartiklar och övrigt, tror jag.. iaf längst bak av alla annonser!

kram pernilla

♥TrollMorsan♥Mamma till 8 Troll♥ sa...

Ja det är hemskt vad tiden går fort.

Kram på dig min vän!

Dessie sa...

Det är helt sjukt vad dom lär sig fort! Tänk om vi kunde lära oss lika mycket, lika fort! Haha.
Tradigt med katterna :/ Jag har två hanar om du vill ha :D
Förresten, du är SKITKASS på att lägga in bilder i bloggen!! ;) Puuuuuuuuss <3