onsdag 15 juni 2011

Bokstaven [V]

Välkommen till min blogg! Om du av någon anledning missat det så bloggar jag med hjälp av alfabetet. Just för att jag har blogg-torka nu och då hjälper detta sätt mig att komma igång lite. Men som du ser så är jag redan på bokstaven V och du som kan alfabetet vet då att jag bara har 6 [7] bokstäver kvar. Hur ska de gå sen då?
Men jag ska försöka hålla igång bloggandet sen också! Annars får ni skälla på mig ;) Kommentera gärna!


Vardagen med mycket jobb kommer snart! Har varit hemma [nästan på heltid] sen över ett år nu och det är med blandade känslor jag nu ska tillbaka till arbetslivet. Jag har ju jobbat som personlig assistent sen november [ca.10h/v] men det är ju så lite. Nu kommer ju ETT pass vara så länge.
Men de ska bli kul, samtidigt som jag gärna hade varit hemma ett halvår till. Tycker Tove är för liten för att börja på dagis och hade gärna väntat med det ett tag till. men nu ser det ut som det gör och hon börjar den 5/9, inskolningen startar den 22/8.

Vacker dotter, underbar dotter och bara sig själv! Hon är helt ljuvlig, alldeles underbar [älskar] Blir vackrare och vackrare för varje dag som går! Men så tycker väl alla föräldrar om sina barn!? ;)
Men det finns faktiskt fula bebisar! Bara det att vissa inte erkänner det. Får en sån sak säger man ju inte! Och alla vill ju höra att ens barn är sött, gulligt och alldeles underbart!

2 kommentarer:

♥TrollMorsan♥Mamma till 8 Troll♥ sa...

Fint skrivet och visst är hon vacker och alldeles underbar er lilla Tove!

Kram på er!

Fiia sa...

Du ska nog se att Tove kommer älska dagis :) Hoppas allt är bra med er ?