söndag 21 augusti 2011

6 månaders provanställning :)

Imorgon börjar vi inskolningen. Känns konstigt att min [vår] lilla bebis ska börja på dagis [förskola eller familjedaghem rättare sagt. Men lär ett litet barn säga det!?] Men det ska nog gå bra. Är väl värst för föräldrarna kan jag tro. 

Att någon annan ska ta hand om mitt [vårt] barn, jo lite konstigt känns det! Men de kommer som sagt att gå bra :) Såhär står det om dagiset på hemsidan:

Maskrosen


Familjedaghemmet Maskrosen är beläget i Blikstorp med närhet till naturen.
Vi är två erfarna dagbarnvårdare som numera arbetar i en gemensam lokal. Vi har barn i olika åldrar (1-5 år) integrerade i en mindre grupp. Då vi har naturen utanför knuten vistas vi mycket utomhus, med dagliga utflykter till lekparken eller skogen. Vi går även regelbundet till en idrottslokal för lek och rörelse.

Vi strävar efter att skapa en familjär känsla, där barn känner sig hemma, blir sedda och känner trygghet. Vi har byggt upp en utvecklande inomhusmiljö och jobbar just nu mycket med att stimulera barnens språkutveckling.

Vi jobbar även för vår vision att alla skall få vara med och bestämma och respektera varandra fast att alla inte tycker lika.
~~~~~~~~~~

När jag och Tove var och hälsade på ute i ladugården innan i em/kväll GICK HON!! Flera steg, säkert 7-8 stycken. Kanske fler. Hängde inte riktigt med ;) haha.. Tyvärr va de bara jag som såg det och efter de ville hon inte en stå upp :P Haha.. 
Hon stod först upp rätt länge och sen höll jag min hand framför henne och så bara traskade hon iväg :) Hon kollade dock inte så mycket på min hand, men ändå :)
Stora tjejen nu! :O


JAG FICK JOBBET!!! Sökte en natt tjänst i Hjo innan sommaren. Och i Fredags ringde hon tillbaka [jag visste att det skulle dröja så länge] och ville träffa mig igen och fixa med papper och så :) Börjar med 6 månaders provanställning, men så är det ju oftast. 
Det är 77%. 
Toppen :)

4 kommentarer:

Anonym sa...

massa massa grattis till provanställningen!!! gud vad skönt att veta att man har jobb=) är det som personlig assisten igen?

jag bävar inför amandas inskolning.. som tur är så blir det inte än på några månader men ändå..! men det lät himla mysigt med toves ställe, lite mer intimt än vanlig förskola!

vad duktig hon är som stegar iväg bara sådär! det är så sött när de tar sina första små steg=)

kram pernilla

Dessie sa...

Dagiset låter hur mysigt som helst, stora tjejen kommer stormtrivas :D Låter kul med hur hon gick iväg.. hon tänkte säkert inte på att hon inte höll ngn hand ;) Rätt som det är springer hon runt hela dagarna och du önskar att hon kunde sitta lite :P Haha. Helt underbart att du fick jobbet :D Wiihoooo. Hoppas du kommer trivas där! Puuuuuuss <3

Pink Lady sa...

Grattis gumman.. Vad roligt att du har fått ett jobb igen =)Tror din dotter kommer trivas ska du se. Det är så kul o få se dom första stegen =)Tove har ju blivit stora tjejen nu ju =)
kram

♥TrollMorsan♥Mamma till 8 Troll♥ sa...

Grattis till jobbet!! Vad roligt!

Många kramar till er!