tisdag 2 augusti 2011

Citronsyra

Idag när det varit jättevarmt då har jag jobbat! :( Hela dagen till och med. Ska bli skönt att gå på schemat i höst [om 3 veckor] för då är det 4-6 timmars dagar med start klockan 09.00 [07.30 en dag, varannan vecka].. Ska bli skönt. Även gå in extra på natten när det behövs och så ska jag ju söka natt tjänsterna som kommer ut men får jag inte dom får jag nöja mig med att gå in extra. Vi har kommit fram till att jag ska göra så och inte jobba dagen/kvällen då det inte funkar för oss, just nu.
Hoppas på en natt tjänst i alla fall :) Ska söka de som kommer ut i falköping och så har jag ju sökt den som var ute i Hjo. Väntar nu bara på att M ska komma tillbaka från sin semester och fortsätta med rekryteringen. Hon fick annat mellan så det har dragit ut på tiden därför jag inte redan fått besked.

Jag och Tove duschade innan, behövs efter en så varm dag ;) och så hände det en liten olycka strax innan jag kom hem. Där Tove, yoghurt och ingen vuxen [inom en meter] var inblandade. Resten kan ni nog räkna ut själva :P Skönt var det i alla fall :)
Vi har blivit bjudna på grillning ikväll så vi ska till Skultorp när Per slutat jobba. :)

Nu ska jag och Tove upp och fortsätta skura badrummet. Sprutade på citronsyra innan på duschväggarna.
Sen efter det ska Tove få sin kvällsgröt och macka :)

1 kommentar:

Dessie sa...

Haha, jag hade ju velat se bildbevis på yoghurt-olyckan :D Höhö.
Gött med varmt väder (dock inte när man jobbar) ;)
Blir det rent med citronen? Puuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuss <3