måndag 15 augusti 2011

Fullt upp

Oj, det var visst ett tag sen jag skrev här. [fy på mig!] Men det har varit så mycket nu med jobb och allt annat som familjen och hemmet.
Tiden rusar förbi [och kommer aldrig åter] [undra vart jag fick det ifrån?] och nu har jag bara ett dag-pass kvar av sommarjobbet. Denna veckan kvar med andra ord. Men jobbar bara på Torsdag också [jobbade idag med]. Jo, och eventuellt jobb på Fredag och Lördag med. Fast i Hjo då. Men jag ska ringa * imorgon och se vad * säger om det. Vi har ju pratat lite löst om det innan så får se vad * säger nu när det närmar sig :P Annars ska vi [jag och Tove] nog till Skånes Fagerhult. Men som sagt, vi får se. Hade ju pratat med * för länge sen om detta så. Men men :)

Om en vecka har vi börjat skola in Tove, börjar inskolningen nästa måndag med andra ord ;) Känns både spännande och skrämmande! Min [vår] lilla flicka är ju bara en bebis! Eller? Hon har vuxit så foooooort..

Kommer lite bilder om ett tag ;) Så håll ut :P

1 kommentar:

♥TrollMorsan♥Mamma till 8 Troll♥ sa...

Ja det är bäst att ta vara på tiden som går för man får den aldrig tillbaka!! Åh vad roligt att få åka iväg (om du inte ska jobba då) Ha det nu så gott!

Kramar till er!