onsdag 31 augusti 2011

Tidning

I morse när jag lämnade Tove undrade personalen om jag läst tidningen. Eftersom vi inte har någon tidning så hade jag ju inte gjort det. Denna texten var det dom syftade på.
Men enligt personalen så är en samanslagning sista alternativet och inget kommer säkert hända inom det närmsta året/åren. Men känns ju inte bra att det kommer i tidningen, kommer ju säkert inte bli många fler som söker plats där efter detta. Och redan nu är det ju en liten barngrupp. Bara 5 barn och det finns plats för 10. känns förvisso skönt eftersom det är många små barn och då får ju dom mer uppmärksamhet av fröknarna :)

Känns tråkigt att det eventuellt kommer läggas ner. Vi valde ju Maskrosen för att vi ville ha Tove där. Är ett kanon ställe och lagom stor barngrupp! Vill inte ha henne i en stor barngrupp där fröknarna inte ser alla. Hoppas verkligen att kommunen fixar alla lokalerna så att både Maskrosen och Björkdungen får vara kvar!

Imorgon börjar Tove på riktigt. Alltså är inskolningen slut nu. Imorgon jobbar jag 7.30-12.30. Så ska lämna Tove lite över 07 och hämta henne lite innan 13. Lång dag med andra ord. Men de kommer nog gå bra. :)

Kollar på skilda världar ;) Per är mer besatt än mig :P

1 kommentar:

♥TrollMorsan♥Mamma till 8 Troll♥ sa...

Det kommer gå jätte bra!! Haha skilda världar :) Ha det så gott!

Massor med kramar till er! Saknar er!