onsdag 31 augusti 2011

Inte full

Idag är sista dagen på inskolningen. För imorgon börjar hon på riktigt. Dagens tider är 9.30-13.00 så det är ju bara 3½ timmar. Imorgon när jag ska jobba ska hon vara där 7.00-13.00, alltså dubbelt så länge.. Hon lär ju vara trött när jag hämtar henne! Kanske får sova på fm också eftersom hon blir väckt tidigt på morgonen. Återstår att se :) Hon kommer ju inte sova där på eftermiddagen i alla fall, eftersom jag ska hämta henne 13.00..

Hon blev lite ledsen idag när jag skulle gå. Men hon blev lika ledsen näör jag satte ner hgenne på toalett golvet här hemma innan vi åkte ;) Så inte så farligt. Men hon har nog börjat förstå att mamma går när hon kryper in till de andra barnen, eller näör fröknarna tar henne.

Igår va jag i Hjo och fick schema och skriva på anställningsbevis. Kollade på ena avdelningen med så jag vet på ett ungefär hur det ser ut nu innan ;) Är ju tre avdelningar och dom ser likadana ut. Nästa vecka börjar en kurs som alla i personalen ska gå. Eller den började förra veckan tror jag det var, men ag är med i tredje gruppen. Så ett antal onsdagar [var fjärde vecka] ska jag gå på en demens kurs, eller Demens ABC kallar dom det. Mellan 14.00-16.00..
Fick som sagt mitt schema men det fattas tre pass på det, eftersom att hon som hade det innan inte jobbade full tid nu det sista. Men jag har ju ett basschema i alla fall och vet på ett ungefär hur det ser ut :) Och än ser det bra ut :) Kommer nog gå bra att kombinera det med assistentjobbet. Men det får vi ju se.

Assistentjobbet börjar jag som sagt imorgon, eller sa jag det?

Nä, nu ska jag fortsätta tvätta och sen ska jajg lägga mig en stund på soffan ;)

1 kommentar:

♥TrollMorsan♥Mamma till 8 Troll♥ sa...

Skönt att det verkar fungera så bra på dagis! Kul att fått skriva på anställningen nu :)
Ha det gott!

Kram på er!