tisdag 13 september 2011

Strössel bland annat :)

Ajaj! Trampade på en spik innan när vi möblerade om. Trodde bara att de va spik i kanten [runt om] men när jag trampade mitt på skivan gjorde de ont och där va ju givetvis en rad spik där jag trampat :/ Tur man har reflexer så man inte trampar helt ner! Jag menar spiken va ju ändå 1½ cm långt!

Blev mycket bättre nu! I vardagsrummet alltså :) Och hallen för den delen. mer plats och mycket ljusare! Blev ju så mörkt här inne när vi hade den svarta tv-möbeln. Men nu är den ett minne blott och bättre utan den då vi ändå bara fyllde den med massa skit ;) Har en tendens att bli så när man har många lådor och skåp att fylla. Så nu är det rensat, en del slängt och ännu mer sparat men undanlagt så vi slipper ha de framme jämt.

Är fortfarande en del som ska plockas i ordning innan det är Tove säkert här inne men Per sa att han kunde ta de imorgon :) Så jag slapp göra det nu "mitt i natten", gulligt av honom :) Jag har ju plockat i två dagar nu och sorterat och slängt en hel del :)
Per och D var på tippen i morse innan jobbet. Men det var med en tvättmaskin, en diskmaskin och två spisar ;)
Så nu är det bara allt annat kvar i den blivande vardagsrummet kvar att sortera och slänga :P Släpet är i alla fall fyllt med tv-möbeln vi nyss slängde ut.

Det blåååååååååååååser ute och regnar lite om vart annat. Usch usch!

Bakade lite innan. Jag fick fyra [fem] nougat bitar av D innan, så ville göra något av dom. Men vad gör man med smält nougat liksom? Jag använde min fantasi och gjorde om chokladbolls receptet. Tog ingen kakao alls och hällde i den smälta nougaten istället :) Blev ganska sött men gott ändå. Blev ju ännu sötare eftersom jag inte hade så mycket kokos hemma utan fick rulla i strössel ;)
Sen ville jag göra kladdmuffins. Gjorde två satser, den ena vanlig efter receptet och den andra hade jag ytterst lite kakao i och istället ca. 100g smällt mintchoklad [marabou]. Hade inte mer choklad hemma, annars hade jag tagit i lite mer choklad men det smakade mint och gott ändå :)
Mums! :)

Jobba imorgon också, ja jobba hela veckan föresten! Eller nä! Inte lördag och söndag :) Men å andra sidan så jobbar jag dagen imorgon [9-12], dagen på Torsdag [9-13.30] och sen ska vi till Skövde så ska jag tatuera mig och Per och Tove ska handla :) Jobba natten mellan Torsdag och Fredag! Sen jobba dagen på Fredag också [9-14]. Så den där lediga helgen har jag gjort mig förtjänt av när den väl kommer! :)

2 kommentarer:

♥TrollMorsan♥Mamma till 8 Troll♥ sa...

Åh så mycket ni hunnit! Tur ni har D som hjälper er också, alltid bra att vara fler när det är ommöblering eller tippen körning som gäller! Smaskigt med nybakat! Klart att du gjort dig förtjänta av en ledig helg! :)

Kramar till er!

Melinda - mamma till Julia sa...

Åh ajajaj! Vilken tur att du inte trampade på hela spiken. Sånt gör ju så ont!!!

Jag tror att det är smart att vänta tills man fått de barn man vill ha, så slipper man tänka på det där med amningen. Men vem vet. Man kanske tror att man har alla barn och skaffar sig lite större bröst, men sen kommer det en sladdis 5 år senare ;) hehe man vet aldrig!
Jag tänker också att jag ska "hänga upp" mina lite, och inte förstora sådär enormt mycket som vissa gör. Det ser så konstigt ut ju!
haha kram! :)