måndag 21 november 2011

Julhelgen planerad!

Japp, nu har även vi fått inse att tiden går alldeles för fort och att det snart är JUL! Bokade därför nu i helgen att vi ska ner till Mamma, Thomas, Måns och William. :) Så en SKÅNE jul detta året. Som det ser ut nu kommer vi åka när jag slutat jobba och hämtat på dagis Lillejulafton. Jobbar till 14.00 då, så hämtar på dagis 14.30 som det ser ut nu. Och så stannar vi till Tisdagen om jag och Per får ledigt vill säga ;) Men de skulle nog gå bra.

Tror ni det blir någon snö i år? Jag har en känsla av att om det möjligtvis kommer snö, så kommer den i januari i så fall :O

Har även pratat om att åka ner nästa helg men får se hur det blir med det. Man vet ju aldrig liksom :P Hehe..

Dagen idag har bestått av jobb som vanligt. Eller helt som vanligt va de väl inte, sa upp mig från assistent jobbet! :O Men känner att man måste tänka på mig och min familj framför h*n jag jobbar för. Känns ruttet att säga upp sig eftersom jag tackade ja till mer timmar med start i september. Men fick ju lite otippat natt-tjänsten jag sökte och började ju där i oktober.
Blir för mycket jobb och för lite tid hemma helt enkelt. När jag väl är hemma så sover jag och så vill jag inte ha det!
Vill vara hemma så mycket som möjligt med Tove och ha henne så lite som möjligt på dagis. Inte för att hon inte trivs eller inte har det bra där. För det är verkligen ett helt underbart ställe och personal! Men vem vill inte vara hemma med sitt/sina barn så länge det bara går!?
Jobbar jag bara natt, blir det 2-3 dagar för henne på dagis i veckan. Och jobbar jag bara som assistent kommer hon gå 3-5 dagar i veckan. Förvisso kortare dagar då men hon kommer ändå vara där.
Tänk att få så många hela dagar extra i veckan med henne! Underbart. Och att dessutom få sova ordentligt efter nattpassen ;) Ser fram emot det! Men som sagt så känns det taskigt mot brukaren också. Jag menar, jag har ju ett samvete med. Men min familj går före jobb, så är det bara!
Har provat att få ihop det så här men det håller inte i längden, tyvärr.

Har tjuvstartat lite med julpyntet. Eller en adventsljusstake i köket och en i tvrummet är uppe ;) Ska hitta tid nu i veckan till att pynta och göra julmysigt i övriga huset :)

Hittar förresten inte sladden till min kamera! Störigt.. Får försöka flytta på soffan, någon [läs: Tove] har kanske pillat under den där? ;)

1 kommentar:

♥TrollMorsan♥Mamma till 8 Troll♥ sa...

Mysigt med färdiga planer inför jul! Här är också planerana fördiga och det känns toppen!
Mysigt att ha tjuvstartat med pyntet, gör jag också här idag :)

Kramar till er!