tisdag 28 februari 2012

Nu är det helg, eller? ;)

Då har det gått ett tag sen jag sist uppdaterade här ;) Men jobbar en del så har inte den tiden längre. Inte för att jag inte trivs! För DET gör jag!

Gick av i morse och nu är jag ledig till Onsdag NÄSTA VECKA :) Skönt med lite långledigt. Så nu håller jag helg :)

Har tagit foton på nya vardagsrummet. Bjuder på några längre ner i detta inlägg. Finns fler på min facebook, men de kan ju bara mina vänner se :P Men kommer som sagt några här med.
Känns så otroligt skönt att ha detta rummet klart nu! Skönt att man kan få hjälp så det går lite snabbare. Kanske lite för snabbt ibland bara. Men men.
Tove är i extas! Springer här fram och tillbaka. Kul när det låter lite mer [ekar] när man skriker med :P Haha.. Köpa tavlor och sånt ja! Beställa soffa när vi kommer hem från Skåne. Dumt om den skulle hinna komma innan vi är hemma ju. För tydligen va de snabb leverans på dom :) Gott de ju förvisso.
Kolla på ny tv också. Men är väl inte överens om storleken på den blivande nya tv:n om jag säger så :P
Har 42' på den vi har nu och på bilderna som ni ser, är den väldigt LITEN i det nya rummet. Liksom vår soffa ;)

Hjärtat och Dan är på väg hem nu, dom har köpt sommardäck till Audin, som nu ligger ute på blocket. Dom var i Skövde och tvättade den för det skulle komma en redan i kväll och kolla på den. Snabba ryck. Men ligger ju ute för ett BRA pris så inte så konstigt!

När dom kommer hem ska jag ta den andra bilen och köra till Skövde [tror jag det blir], ska handla lite. Skönt att få göra det utan barn och på kvällen ibland ;) Har i alla fall skrivit en lista så får vi se vart jag åker.

Här kommer lite bilder:

1 kommentar:

Dessie sa...

Ser superfint ut! Härligt med massa plats :D Att ha helg en hel vecka är inte illa ;) Puss