tisdag 14 februari 2012

Nya :)

Tisdagen den 14 Februari 2012. Alla hjärtans dag! Dagen har spenderats i Skövde och kvällen kommer spenderas i soffan, ensam. Gräsänka ikväll. Per och några till blev bjudna på trav.

Nu har Tove fått sin nya stol installerad i bilen. NTF skulle ju göra det. En BRIO ZENTO. Hon satt som en prinsessa i den :)

Bilen som har fått lite extra kärlek de senaste dagarna klarade sig genom besiktningen.

Beställde nya ringar också, blir nog bra! :) Så nu är båda ringlösa :O Vänta en vecka och sen kanske en vecka till. Men blir ju bra till slut :)

Trött är jag, sovit alldeles för lite idag!

Tove är piggare idag, troligtvis beror allt på att hon inte bajsat som hon brukar.

Jag har sorterat massor av kläder! Tre fulla sopsäckar med kläder, en med skor och två papperskassar med leksaker och annat. Tog nog nästan två timmar att göra, men nu är det gjort.. Fick ihop 2 stora kartonger och en stor kasse med kläder som är för litet som ska sparas eller säljas. Har inte bestämt mig än :P Blir kanske lite av varje ;)

Nu snöar det igen. Snöat hela natten men har som tur var inte blivit så mycket på marken.. Men ser ut som det kan bli mer av det som kommer nu. Men så är det ju med denna årstiden :P Lättare att dra pulkan när det är lite mer snö än vad det varit senaste dagarna..

1 kommentar:

Dessie sa...

Duktig du är som sorterat :) Blir ju en hel del att gå igenom här sen med ;) Jag försökte som sagt men kom ju knappt fram till vems som var vems :P

Hoppas matvägran och bajseriet ger med sig snart, inget kul ju!

Puss & Kram <3