lördag 11 februari 2012

Inhandlat

Kompletterings handlade igår. Grönsaker, frukt, mjölk, ägg och yoghurt håller ju inte en hel månad ;) Men glömde ju köpa smör så de fick jag göra idag. Passade då på att köpa en yoghurt till, det går ju åt en del sånt i detta hushåll ;) Skönt när man kan handla mitt i månaden igen! Har tagit tid men nu är vi äntligen där :)

Jag och Tove åkte iväg runt 11. Skulle ha bromsrör och oljefilter på biltema till den där ute på fyra hjul. Ombesiktning på tisdag hade vi tänkt. När vi ändå ska in till Skövde för att få bilbarnstolen monterad och möte på Skövde bilringar angående Audin.

Köpte även en tunika till Tove [en sån jag med har i svart och vit], en rosa kofta och en tjockare jacka. Bra med det då man ska till affären och mest sitta i bilen och inne. Blir ju för varmt med overallen då och för kallt för WS-jackan nu när det ändå är -6 ute.
Hon fick välja mellan en lila [så klart] och en rutig typ i gult, rosa, lila. kanske var någon mer färg? Slängde den i tvätten eftersom där va en liten fläck [prick] vid dragkedjan. Hon i butiken skrev på kvittot att jag skulle få byta den om jag inte fick bort fläcken i tvätten.
Visar foto sen när den torkat, har nyss hämtat upp den och fläcken är kvar. Får se hur vi gör.
Allt var på REA så det gick på 300:-, perfekt :) Rea är kul :P

Annars händer det inte så mycket idag. Per jobbar på som vanligt ;) Och jag är ledig ikväll med. Går på imorgon kväll/natt.

3 kommentarer:

♥TrollMorsan♥Mamma till 8 Troll♥ sa...

Alltid kul med rea :) sådant som verkligen gör en glad :) skönt att vara ledig ikväll. Blir det melodifestival?? Hihi
Måste ses snart igen :)

Massor med kramar till er!

Dessie sa...

Skönt att kunna handla oberört i mitten på månaden :) Går allt som vi vill nu så ska vi kunna ta oss upp i mars/april och inte behöva bry oss så mkt igen :)
Kul med kläder på rea!

Dessie sa...

SV; Såg att jag missat att läsa hälften av din kommetar innan :P OPS!
Vi kommer nock på fötter snart igen.. är bara tradigt att man ska behöva åka så långt ner i bottnen när man verkligen inte kan göra mkt åt saken :S
Jag saknar också dem!<3