torsdag 12 april 2012

Lite glest

Har inte riktigt tid att blogga men skönt att skriva av sig ibland ju! Och sen har vi ju renoverat både vardagsrum och lekrum så har inte datorn bland leksakerna längre. Därför det är lite glest mellan blogginläggen, för vi sitter på mattan i lekrummet större delen av dagen ;) Är givetvis ute med. Minst en gång är vi hos kossorna och ev. fåren. OM fåren fått mat går vi dit, då är dom tysta ;) Haha

Är ute och kissar en icke-rumsren hund ungefär 1-2ggr/timme. Dock är inte Tove med ut alla de gångerna, utan hon står så fint i hallen och tittar på mig ;) Tur det börjar bli lite varmare så det inte gör så himla mycket att ha dörren helt öppen alla de gångerna jag kissar Alice.
Går bättre och bättre med Alice, i början kissade hon precis överallt UTOM där ute :O Inte heller på tidningen vi la ut. Men nu kissar hon oftast ute [om jag går ut med henne efter LEK, SOVA och en stund efter MAT], Bajsandet går det framåt med det med, dock inte alla gånger hon gör det ute. Även det kan bli lite var stans :/

Men ser ljuset i tunnlen. För det går ju trots allt på rätt håll! Men gud va frustrerande det är när man till exempel varit ute i 15-20 [även 60] minuter och det första hon gör är att sätta sig och göra sina behov när vi kommit in.. Men för en liten en som inte är van vid annat än att kissa/bajsa med en gång då det trycker på, oavsett vart man befinner sig, ja då kan man ju inte räkna med annat än att det kommer där det kommer. Men som sagt, jävligt frustrerande ändå! När man dessutom inte alltid bara kan släppa det man håller på med för att gå ut på tre röda.

Idag när jag lämnade på dagis hade dom fått tid för möte med A-L ang. framtiden. Så Tisdagen den 17:e April ska vi vara på dagis, klockan 16:00. Det lär ju bli så att vi får flytta till Korsberga, det har till och med personalen ställt in sig på. Men vad som händer med dom är ännu oklart, dom får veta imorgon då dom skulle på ett eget möte då.
Tråkigt detta! Vill ju ha Tove i Blikstorp, på Maskrosen.. Mindre verksamhet och mer tid för barnen, men tyvärr är det inte lönsamt med tre barn på två vuxna :( Men som sagt så får vi veta på tisdag, kanske redan på måndag då personalen vet.

Hjärtat kollar på hockey. Slutspelet. Lär även få höra om det när hag ska jobba i helgen har jag en känsla av ;) Då jag jobbar med en BIF:are..


Inga kommentarer: