onsdag 25 april 2012

Fullt ös

Sitter här med min feta godispåse och min goda juice och njuter av att vara ledig ikväll ;) Fast om jag ska vara ärlig så hade jag lika gärna kunnat jobba. När man jobbar tre nätter på raken så är man liksom inne i det så jag är hur pigg som helst ;)
Sov till 14:00 idag och sov som en stock till skillnad från de andra två dagarna å jag vaknat massor av gånger av mig själv och av en rastlös Alice i sovrummet ;) Men idag, då sov vi båda som klubbade sälar :) Skönt men typiskt när jag ändå ska vara ledig liksom.

Per är ute med två kompisar och byter lampor på bilen. Jag som mest kör på kvällarna och tidiga morgnar behöver ju ordentliga lampor. Dock är det ju ljust nu både när jag kör till jobbet och hem :P Men bra lampor behövs ju ändå!
Nu åkte dom visst på ett prov-åk.

Igår var jag i stan lite själv. Hämtade Tove när jag sovit och lämnade henne hemma med sin pappa :) Kul när dom får lite egentid med. Jag hade tid hos tatueraren, skulle fylla i min tatuering. Och OJ va sugen jag är nu på att göra en till. Nu efter jag fyllt i denna :) Vet vart jag vill ha den men vet inte vad jag vill ha, så då får det ligga på is ett tag. Det är ju något som ska sitta livet ut så det gäller ju att det är genomtänkt!

Sen åkte jag till Commerce, skulle kolla på BHar till mig då mina nuvarande BHar från Gekås inte riktigt håller mina så otroligt fina TAXÖRON på plats ;) Haha
Så nu fick jag hjälp på Twilfit. Så nu blev jag 714:- fattigare och 3BHar rikare :) Ena var till och med Celvin Kleine ;) Fick 20%rabatt på allt i butiken nu och de gjorde ju en del på priset :P

Sen gick jag in på H&M och Kappahl, skulle ju ha en ny garderob till Tove i storlek 92. Så nu har vi en del men fattas ganska mycket än men de får fyllas på lite efter hand. Kul när det kommer in lite nytt senare i vår/sommar också. Men hittade en klänning, 4par leggnings i både "jeans" och vanliga.. En t-shirt och 4par långärmade tröjor.
Jo men en virkad solhatt med ;) SÅ söt hon var i den!

Kanske åker in till ÖF imorgon på sopplunchen, får se när vi vaknat imorgon :)

Filmade Tove vid matbordet ikväll när hon åt kvällsmat. Hon sov inte middag idag på dagis så hon var trött vid 17:00 och fram till jag stoppade henne i säng 18:30.
Hade tänkt att lägga in filmerna men eftersom min &()%¤%&¤/&)= mobiltelefon inte går att ansluta till datorn och filmerna är för stora för att skicka till min mail, så får ni som är väl med mig på facebook se filmerna där.. SUCK!

Nä nu sk jag beställa en WS-fleece till mig sen ska jag hoppa in i duschen.

Trevlig kväll på er :)

1 kommentar:

Melinda - mamma till Julia sa...

Ååååh vad gott med godis! =) Blir så sugen, fast ska försöka hålla upp nu och tappa ett par kg! ;)

Det blev superbra med insynsskyddet, bilder kommer så fort jag hinner! :D

Så jobbigt när de får tänder, Julia har aldrig klagat på att det gör ont innan, men dessa är väl värre kan jag tänka mig.. :/ Hon börjar gråta ibland när hon äter för att det gör så ont, och att borsta tänderna är en pina!! :( Hoppas det går över snart! Men som du sa, man vet ju hur sjukt ont det gör. De där jäkla visdomständerna!!! ;}

kram kram :)