måndag 30 april 2012

Underbara vårdag!

Njuter av det fina VARMA vädret :) Sist det var fint sov jag ju. Haha. Men så är det att jobba natt man missar en del dagar, fina eller inte. Men å andra sidan så jobbar man dag missar man också dagen för då är man inne.

Var ute och kollade vad Per gjorde på förmiddagen och sen en gång till efter lunch. Tove ville det ;) Kul att se när pappa arbetar ju :P

Gjorde ett gott försök att hålla Tove uppe lite längre idag innan middagsvilan, det gick till 14:00. När vi varit på toaletten gick hon in på sitt rum och tog en napp, ville sova stackarn ;) Trött, snorig och lite varm. Undrar om det är en vanlig förkylning eller om det är tänder på G? Såg inget i munnen igår men det kan ju vara det ändå.

Anledningen till att vi skulle ha Tove uppe lite längre idag är för att vi ska på kalas ikväll, Pers mamma ska firas och vi ska dit efter per slutat jobba i kväll. Alltså när Tove brukar sova. Är inte så ofta vi åker iväg så men det brukar gå bra. Petter och Olle är ju där så då brukar hon ju kunna hålla igång ;) Bara vi inte glömmer pyjamasen så ska det nog gå bra.

Satt och pillade lite med designen nyss, eller rättare sagt med färgerna. Men får se om jag behåller det så här. Vad tycker ni?

Ledig tills på onsdag. Hoppas på mer fint väder! Försöka hämta tvättmaskinen också, men inte så lätt när sambon inte kan följa med. För tvättmaskinen hoppar ju inte in i bilen av sig själv :O Tyvärr!

Nu ska jag ner och hämta tvätten och slänga igång en ny omgång. Ta disken sen sätta mig på trappan och titta på när hunden springer sig trött ;)

Inga kommentarer: