onsdag 2 maj 2012

Bra dag

Dagen har gått fort, vaknade runt 8 tror jag. Varmt ute redan då! SKÖNT :) Jag och Tove åkte till Värsås och köpte glass. För det är man värd när det är fint väder ;) Intalar mig det i alla fall. Hehe.

Tove har varit helt torr idag! Kissat på pottan de gånger hon kissat :) Jag sa till henne att hon skulle säga till mig när hon behövde kissa så vi kunde gå upp till pottan då. En stund senare skulle jag kolla efter vart katten och hunden var [dom blev kvar ute efter vi kom in från ladugården] och när jag precis såg runt hörnet av huset [alltså kommit 15meter från dörren]skuttar Tove ut på trappan. Jag säger åt henne att stanna där och inte gå längre. Hon rabblar något och sen TSSSSSSSSSS och pekar på blöjan.
Bara att lämna djuren ute och säga åt henne att börja gå upp för trappan ;) Hon kissade på pottan den gången med. Stora tjejen början känna av att hon snart måste kissa :D Hoppas det går lika bra imorgon på dagis men där brukar det inte gå lika bra ;) Mer och göra där :P

Alice har det funkat bra med idag med. 2a torra natten nu, eller var det 3e? Imorse när jag gick ut med henne kissade hon 3gånger ;) Kissnödig eller vad? ;)
Så det går ju åt rätt håll i alla fall! Skönt det. För fy va ledsamt det är när man trampar i kiss det första man gör på morgonen, det är kiss och bajs lite var som helst och när som helst!
Men nu kissar hon nästan alltid när vi går ut och bajset kommer ute.

Varsågoda för den informationen ;) Haha, jag bjuder på den!

En sak idag har ju varit kass men det behåller jag för mig själv! [kärlek]
1 kommentar:

Dessie sa...

Försökte kommentera igår men gick inte :O
Vad duktig Tove är :D Vi ska snart börja träna Alicia med att sova utan blöjan så hon blir 100% torr.. men vill vänta lite tills Kevin kommit in i nattrutinerna mer så kanske man inte behöver vara vaken heeeela nätterna :P

Vad var det som varit kasst? <3

Sååå fina ni är <3 Tycker dock att du ska färga ditt hår brunt :D Suuuperfint!

Puuuuuuss <3