lördag 5 maj 2012

MammaBloggKryssning

Jag och Anna har bokat in oss på mammabloggkryssningen i slutet av augusti. Mer info står på deras sida. Hoppas vi får plats, har inte fått bokningsbekräftelse men det kommer kanske under kvällen?
Ska bli skönt att få komma iväg lite själv, att få vara HANNA :) Behövs det med. Inte för att jag skulle vilja byta bort mitt liv eller mammarollen men ibland behöver man vara själv också.
Nu var det ju inte så många helger sen jag var ute med tjejerna i föräldragruppen men innan det var det 14månader sen! Så har inte det minsta dåligt samvete ;)

Lekte taxi innan idag, Så jag och Tove handlade lite på coop i Skara på vägen hem. Hade velat till city gross men när man är ensam i bilen och inte har varit i Skara innan mer än i förbi farten, ja då vill man inte leta sig gul och blå efter en affär ;) Körde ju nästan rakt på coop så det fick helt enkelt bli där.

Hittade lite kläder idag med. Dock inte till mig fast jag hade behövt! Inte mycket som passar längre och har bara 1 [ETT] par jeans!! Skandal ;) Men inte så lätt att handla till sig själv när jag alltid har med mig ett barn i vagn. Svårt att prova kläder då ju och gå i smala gångar utan att det sträcks ut en eller två armar från vagnen ;)

Men får väl försöka komma iväg någon gång utan barn. var ju i Skövde utan Tove för två veckor sen men då hade jag inte tid att kolla på kläder till mig då jag hade tid hos tatueraren och skulle ha nytt tangentbord och handla mat med..

Dessa flugor! Blää..

2 kommentarer:

Fiia sa...

Ja, det gick rätt bra att jobba, tråkigt dock att inte träffa Milio skrutten någonting, åkte till jobbet innan han vaknade och kom hem långt efter han somnat :( men det blir nog en bra lön iaf :)

Åh vad roligt det låter med kryssning, klart du ska unna dig det. För att vara en bra mamma måste man ta hand om sig själv också!

Dessie sa...

"Bra han går upp i alla fall, som du säger så går han ju inte upp i lika rasande fart som lite mindre bebisar :P Men han går upp och det är ju huvudsaken :)

Skönt lillkillen har en pappa nu då ;) Hehe.

Dåligt dom inte kunde sätta igång 10minuter tidigare! 10minuter liksom!! En annan femma om det varit 15-30minuter.. Men 10!!

Kommer gå fint när A börjar jobba igen :) Jag kommer på Torsdag. Kommer du ihåg det? ;)
Vi åker efter frukost eller nåt. Då packar jag in barn och hund i bilen, får se hur den resan går ;) haha..

Har sorterat ut lite fler sockar som är dina. Men som jag antar du inte vill använda till lillen ;) Rosa och lila :P Hittade lite kläder som William haft när han var liten.. Du kan ju kolla på det om du vill ha annars slänger vi det ;) Eller om du vill prova sälja.. Orkar inte ;) haha

Puss"

SV; Jo men typ ;) Nu fick vi ju dock svar på att han visst gått upp massvis ändå haha ;) hans kurva ser ganska kul ut nu så ska bli spännande att se hur nästa vägning blir :P Tjooockis!!

Jävla donkan, såg när vi körde därifrån vid fem över tio att en i driven fick pommes! Jävla trams ^^

Rosa och lila sockar kan du behålla om dom passar Tove, är dom för små kan jag ta tillbaka dom så får jag stoppa in dom i ngt tradera-paket :P Ja tack, vi tar gärna om ni inte ska behålla de :D Höhö. Ses på tooorsdag :D

Fint här ä nu, med lila :D Puuuuuss