söndag 16 september 2012

Vad är det för fel på folk?

Jo men som rubriken lyder! Någon som vet?
Ska berätta för er vad jag menar denna gång..

Kom till jobbet fredag kväll, en jag bara träffat två gånger la armen på min axel och frågade [efter hon gett rapporten och precis skulle gå] vad jag hette. När jag svarade mitt namn kollade hon OCH KLAPPADE mig på magen och frågade när jag skulle gå hem.
Jag har precis kommit hit, svarade jag då! Lite så där halvt irriterat då jag mycket väl förstod vad hon syftade på!
Så undrade hon när jag skulle ha och än en gång [försökte] hon klappa magen.
Svarade Januari/februari och tog ett steg bakåt.

Sen förklarade jag att jag skulle jobba så nära inpå som möjligt och sen bara vara hemma ca 2 månader med bebisen sen komma tillbaka och ta hälften av mina nätter. Hon bara stirrade på mig som en fågelholk! Precis som om jag kom från yttre rymden eller något.

Givetvis så var ju syftet med detta samtal att hon ville framföra att hon ville jobba på min rad då när jag var hemma med min bebis.
Antagligen var det hon som hade frågat min kollega om det var hon som skulle ha barn. Pinsamt att dom inte kan kolla upp lite och SLUTA VARA SÅ DESPERATA ATT DOM FRÅGAR ALLT OCH ALLA OM DET!

När jag sen skulle ge rapport på morgonen var det än en gång klapp på magen och kommentarer om att den växt och om jag inte ska gå hem snart. DESPERATA JÄVLAR. Sök annat arbete om ni nu inte trivs, för det kan man fan inte göra när man till varje pris ska ha ett litet litet vik. på natten som kanske inte ens blir ett vik. utan att det kanske kommer att fördelas på de andra "nattarna".

Har folk inga spärrar eller folkvett?

~~~~~~

Annars har jobb helgen vart bra. Gått snabbt, redan söndag! Bingolotto och mys ikväll då.

Nä kolla vad Tove och Alice sysslar med i lekrummet.

2 kommentarer:

Dessie Borgström sa...

Men GUUUUUUUUD! Vad är det för jävla folk du jobbar med?? :O Så gör man bara inte! Normala människor ska lixom ha den där spärren, och behålla sånna tankar för sig själv! Jävla männsikor! Stå på dig <3
Pöss!

♥TrollMorsan♥Mamma till 9 Troll♥ sa...

Usch vad dåligt gjort av dom.

Massa kramar till dig!!