fredag 26 oktober 2012

Handlat

Nu är vi redo för kylan som sakna med säkert drar in. Kallt som sören men lär ju bli värre!
Tove växer så det knakar också, så nu är det mesta i storlek 92 för smått. Så nu är det inhandlat kläder i storlek 98 och även vissa 104 då tex. lindex är små i storlek på en del plagg. Här har jag tagit bilder på det som köpts:


Så nu har hon lite grann i alla fall ;) Har även köpt en del till liten i magen men det kommer på posten i början av nästa vecka! Undrar om postgubben kommer bli lite smått irriterad på mig ;) haha. Ops!

Har jobbat två nätter till nu då, ledig två i helgen så går på igen på Söndag. Jobbar då två nätter sen är jag långledig en vecka ;) Hård start efter semestern? ;)

Lugn kväll ikväll. Ensam, eller ja, Tove sover i sin säng sen 2timmar nu och Alice ligger och sover i hallen. Per är iväg.
När man talar om trollen... Alice kom och la sig i soffan ;)

Var på granngården idag med, köpte hundmat, en annan sort som är för schäfer hundar. Får se om denna passar vår lilla [STORA] flicka bättre. Den vi hade innan [Robur] va väl inte dålig men hon har ju fått växtvärk från och till nu i ett par omgångar. Kan ju vara för att hon växer för snabbt på fodret och behöver ett mer anpassat foder för större hundar?
Veterinären trodde det i alla fall också, dock tipsade veterinären om deras foder. Men vi provar detta så får vi se! Maten slank ner som vanligt ikväll i alla fall :)
Köpte kattsand, bajspåsar, hundben och reflexväst också. Så nu ska vi nog kunna se vart Alice tar vägen i mörkret :P Hon är ju svart och inte så bra belysning här ute så hon liksom bara försvinner trots hon bara är några meter ifrån oss. Haha. Fick ta i storlek XL, största som fanns. Har bara knutit bandet som går runt henne så det blev lite kortare, annars satt den perfekt. Kommer passa sen med om hon skulle bli lite grövre när hon blir äldre.
Hon är ju trots allt bara 9månader gammal ;)

Inga kommentarer: