torsdag 18 oktober 2012

Lite ledigt

Ursäkta frånvaron ;) Kom hem från soliga och varma Turkiet i Tisdagskväll. Till ett dassigt och höstigt Fridene/Hjo ;) Men visst är det liiiite skönt att vara hemma, lite! ;) Men hade hellre varit kvar i värmen. Så skönt ju :) Hade ungefär 30 grader i skuggan. Najs!

Många Turkar som påpekade magen, en som dessutom sa att det var en Sebastian [!?]. Undra om Per pratat med honom innan ;) Haha. Eftersom Per vill ha en Sebastian.
Alla sa det var en pojke i magen i alla fall. Återstår att se. Jag som vart säker på att det var en tjej till tvekar mer än någonsin nu :P haha. ALLT är så annorlunda denna gång och blir mer tydligt för varje vecka som går!
Spännande detta, att inte veta och kunna spekulera vem det kan vara där inne. :)

På flygplatsen i Turkiet är dom som vanligt kinkiga. Gnällde över att min resväska hade en 1dm stor reva vid dragkedjan, dock går inte hålet in till grejerna I väskan utan hålet är ut i innertyget. Men men. Fick i alla fall gå ur kön och plasta in väskan. 120kr fick vi betala för det tramset. Som tur var slapp vi köa igen för att lämna in den men ändå.
Kvinnan på andra sidan disken undrade dessutom OM jag var gravid!? Nä nä jag är bara fet! Haha. Hade god lust att svara så men hade på känn att hon inte hade uppskattat det svaret. Svarade dessutom fel på två veckor, ops :P
Ähh, man kan väl inte hålla reda på allt ;)

Idag var vi på öppna förskolan och lekte och åt soppa :) Maria och barnen var där med :) Synd man inte ses oftare.

Skulle hämtat hem Alice som varit hos Pers moster och sambo. Men blev lite ändrade planer. Jag ramlade i trappan. Hade Tove i famnen, brukar inte bära henne nu längre men gjorde igår då hon var trött [dumt jag vet!]. Halkade till och landade på rumpan, sen kasade/hoppade jag på baken ner 5-6 trappsteg :( Tove fick jag på något vis fram framför mig så hon kom i mitt knä och på sidan av magen typ.
Jag skrapade i min högra armbåge och vänstra foten. Har dessutom fått en stor bula och idag ett lagom stort blåmärke på högra skinkan. AJ!
Något mörbultad idag ja.
Men i alla fall så kom jag inte iväg igår för att hämta hem Alice. Hon blev istället hemkörd idag. Lilla gumman har blivit stor! <3 p="p">
Imorgon ska vi bara ta det lugnt. Jag jobbar natten mellan fre-lör och lör-sön. Sen lite ledig igen ;)

1 kommentar:

Fiia sa...

Jajjemen, klippt och färgat. Som vanligt när hösten kommer behöver jag lite förändring! :)

Åh vad härligt med sol och värme va ? Jag hoppas ni har haft det kanon!

..och Grattis än en gång till liten i magen! Kram