söndag 28 oktober 2012

Inte lika bra.

Idag blev det inte lika lång sovmorgon. 05:10 stod klockan på när Tove vaknade. Troligtvis drömt och så hostade hon massa. Gav henne lite vatten och stoppade om henne igen. 05:40 vaknade hon nästa gång. Då fick hon nässpray och blev omstoppad. När hon sen vaknade 06:10 stod hon upp i sängen med nappen och dockan i handen, besluten att inte bli omstoppad nåt mer ;) Så tog in henne till oss i hopp om att få ligga ner liiiite till. Men samsova är inte Toves melodi.
Så vi gick upp vid 06:30 ungefär.
Slår aldrig fel, dagen innan jag går på får jag sova längre men den dagen jag ska jobba och vill sova lite längre då vaknar hon tidigt.. Men så här tidigt var det längesen hon vakna! Men nu var det ju omställning av klockan inatt också.

Tvätt och plock idag då. Ska ner i tvättstugan och slänga in sista maskinen sen är ALLT upptvättat. Skönt! Så tre maskiner tvätt fanns i sovrummet, ops! :P
Fast sen ska ju alla jackor som är skitiga tvättas och hängas undan. Men har inget att hänga undan dom i så just nu får dom väl ligga där dom ligger :O

Tror det får bli både Ikea och Ullared nästa månad :) Eller om vi fyndar någon garderob på blocket men vill ju fortfarande ha sån pall. Hmm. Får nog bli Ikea ändå då ;) För behöver kanske komplettera med mer inredning om vi fyndar på blocket.

Spanar på lite tyger gör jag med. Får se hur det blir, lättast att kolla i butik ju så man kan känna på tyget :)

Inga kommentarer: