lördag 3 november 2012

Komplettera

Trött, måste köpa hem mer blutsaft så jag kan komplettera mina tabletter bättre. äter två st HEMOFER morgon och två st på kvällen. Sen är ju tanken att jag ska komplettera med blutsaften.
Bäst för magen det.

Sen att jag inte fick sova lika länga idag är kanske en anledning till till att jag är lite trött? Per kom hem vid 03 ungefär, så då vaknade jag ju. Tove vaknade och gnällde vid 05-tiden men ingen gick upp då och vi båda somnade om. Hon vaknade igen 08:30 och då gick jag upp med henne. Är i alla fall en timme mindre sömn på morgonen än vi brukar ha ;) Gör mycket det. Hehe.

Försöka piggna till lite och göra något vettigt. Vill så gärna få ordning i hallen men svårt när man fattas allt som man behöver för att verkligen få ordning! Just nu finns inga garderober ute på blocket, såna IKEA som vi vill ha. Så får väl köpa nya när vi väl ska ha, suck. Dyrt.
Men kommer nog bli bra när det väl är klart. Tror jag.

Vi har nog bestämt jul planerna. Blir Skåne i år igen :) Om ingen bebis kommit till oss innan vill säga, men det tror jag inte. Är ju en månad innan beräknat, men inget är ju omöjligt och allt kan hända. Men när jag gick över 9dagar med Tove så är jag väl lite skeptiskt till det ;)

Måste verkligen beställa en ny almanacka! Min tar slut imorgon. :( Får väl roa mig med att lägga in den och fixa med hur den ska se ut så länge sen får vi se när jag beställer den ;)

Taco kväll ikväll då :) Tove lär bli glad då hon pratat om "Olle och Tette" [Olle och Petter] sen vi var i Turkiet ;)
Nu har hon lärt sig säga "Annan dag" då vi oftast säger så till henne när hon vill åka dit :P Haha Härm-apa!

Vill bara få ordning här hemma och sätta upp allt julfint. Men liiite tidigt ännu ju! :P Är väl hormonerna som sätter sprätt på allt jul längtande!? Har inte känt så här på många många år!

1 kommentar:

Dessie Borgström sa...

Uuuusch för att julpynta redan! Kommer inte upp här (ja eller där!) förrän typ till lucia.. och åker ner till nyår haha :P
Tacos här med idag, blir lättast så efter alla visningar ;)

Ska du inte byta header snart? ;)

Puuuuuuuuuss