onsdag 10 november 2010

Dagen idag..

Så, vad har hänt idag då.. Ehm, har tvättat en maskin tvätt och har en till igång.. Vikt lite också men inte tagit in de i garderoben ännu :P Har en känsla av att jag kommer göra de imorrn ist :P Har ju lite till att vika, då ja bara vek ihop de som jag va tvungen att ta bort från torkställningen så de blöta fick plats ;) LAT, nädå inte direkt.. Utan sparsam med min tid ;)
Ska tömma omgång 2 i diskmaskinen och sätta in de som är kvar i diskhon.. Så nu ser de snart vettigt ut i köket igen.. Men de fylls ju på oförskämt fort! :(
Fixat till hos katterna har jag med gjort... Så nu står den ena lådan i hallen igen (den bakom köket) och den andra lådan står ju inne på toaletten (också den bakom köket).. För nu accepterar ju Mysan Bobby och då kan han ju vara där inne med de andra ungarna :) Han får ju till och med dia på henne nu :)
Så, bara dammsugningen kvar då och lite småplock.. Hade egentligen velat storstäda och få i ordning ordentligt.. Så får väl fixa barnvakt nån dag så vi kan fixa de.. Kanske till helgen? Hade ju varit så himla skönt att få ordning här hemma nån gång.. Har ju ändå bott här i ett år snart.. Flyttade hit i December ju ;) Faaaaaaaan va tiden går!! Snart två år sen jag och hjärtat blev tillsammans med ju :) [Hjärta]

Tove sover sen 1½ timme ungefär.. Skönt de med! :) Börjar få in lite mer rutin i sovandet på dagen nu, hon brukar ju sova vid 10 eller 11 och sova i allt från 1-3 timmar och så brukar hon sova nu på em vid 15 eller 16 och sova samma som på fm allt från 1-3 timmar :) Sen ev en kortis på kvällen beroende på när hon vaknar efter em-vilan.. Så inte nattningen blir allt för tidigt.. För då vaknar hon tiiiiiiiiiidigt på morgonen :( Men de börjar bli bättre de med :)
Igår la jag ju henne vid 20.00, eller lite över, aja skit samma ;) Och hon va visserligen vaken och gnällig vid 03.00 men vi gick upp vid 08.00... :) Börjar arta sig! :)

Inga kommentarer: