lördag 20 november 2010

Fan va alla festar då!?

Festa festa festa festa festa festa festa??? Ehm, näe.. Vad e de som e så viktigt å kul med att festa jämt!? Vartenda helg, gärna ett par dagar till förutom helgen.. Varför? Och varför detta eviga festande på helgerna med? Ett måste? Varför har de gått så långt för? Visst de hade varit kul, men inte för å bli just full.. De hatar jag.. Men hade varit kul å komma ut lite.. Fast såklart behöver man ju inte dricka för de.. Vad e de för fel i att bara vara hemma? Med sambo, flickvän/pojkvän, kompisar, familjen? Ähhh..

God natt!


Uppdatering, klockan 02.07
De sorgliga är att de blev inget godnatt för en dam vill inte sova och då får inte den andra damen heller sova! Hoppas jag får sova snart så jag orkar med att köra till hjo imorrn bitti och jobba.. Men antar att jag får ta tag i de bekymret imorrn och den skrikande ungen idag, typ NU.. Men hinner ju inte ens krypa ner i sängen förren hon börjar gapa igen, och stå vid hennes säng kan jag då fan inte göra hela natten.. Suck! Såna här nätter är rööööööööööööööööv!!!!!!!!!
Och ännu mer skit e de ju när här e kallt satan och man bara vill krypa ner under de två täckena och värma sig.. Men inte då!
Och inte för att allt detta är allt utan man ska ha mens ovan på de med!! Kan de bli värre? Näe, jag tror knappast de!

1 kommentar:

♥TrollMorsan♥ sa...

Ja det blir en del festande...men nu är jag mätt på alla fester hihi... nu ska det bli skönt att bara få mysa med mitt hjärta!

Kram