torsdag 16 december 2010

10-12-16

Ny dag, nya möjligheter!

Har nyss pratat med K på BVC, fick en snabbis-tid vid 10.00 idag :) Lika bra att få de gjort ju.. Annars va de inte tid förren mitten på nästa vecka typ.. Tove ska ju få sin 5 månaders spruta, JO, de e bara en.. Vi har avstått från den andra, den som är mot öron- och lunginflammation..
Så de tar ju inte så lång tid.. När vi e klara där tänkte jag att vi skulle gå till ica så jag kan köpa mat till min bebis, min bebis som snart inte är ngn bebis längre! :O
Sen bär de av till arken och sopplunch.. Får se om jag äter idag, men tror de.. Fisksoppa med saffran.. Som sagt, får se hur de känns när jag kommer dit.. Och om de finns plats för oss.. Kunde ju inte ringa igår så..

Nu ska jag fixa vid mig och så.. Förbereda inför avfärd ;) Hehe..

Idag blir ju dessutom lilla Axel 6 månader gammal! Shit va tiden går!! Kommer ihåg när han va 1 vecka gammal och liiiiiiten!! Jag hade ju såklart min mage kvar och en envis bebis som inte ville ut.. Men så mysigt att mysa med bebis iaf! Men man längtade ju ännu mer efter de!!
Så grattis lilla du!! :)

1 kommentar:

Lizette sa...

Man får de fula trosorna och de superstora bindorna iaf. Man får ju avslag även vid kejsarsnitt. Sjukhusrocken var min vän under nästan hela vistelsen då jag hade kateter i flera dagar. Lättare att försöka amma också när man inte hade några bra egna tröjor.