torsdag 23 december 2010

Lille-julafton

Dagen före julafton, idag? Redan? Hmm.. Vi har varit vakna sen 06.30.. Eller egentligen inte för vi somnade ju om 08.30 igen och vaknade 10.20 då per rusade upp ur sängen! ;) Men låg och drog oss till 10.40 :P I varsin säng :)
Eftersom de e lika med livsfara att låta tove sova i vår säng nu mer.. Hon snurrar ju runt och va nära att åka ur sängen häromdagen.. Så nu får hon snällt sova "middag" i sin egen säng ;) Ska nog flytta över henne på hennes rum idag. Får se :) Men måste ju rensa ur skiten först.. Och har inga sopsäckar.. Men kanske löser de ändå..
Ska bli skönt hur som helst att flytta över henne, hoppas hon med tycker de!

Just nu drog hon av sin ena strumpa och äter lite på den, undra om hon inte blev nöjd av frukosten ;) Haha.. Min lilla smilfink och pratkvarn! :)

Idag händer de inte så mycket på dagen.. Sen ikväll när Per har jobbat klart ska vi åka till vänner och spela bingolotto ;) Uppesittarkväll ju :P Ska inhandla en bingolott till bara.. Och lite barnmatsburkar och gröt. Men kom ju på [igen] att de e lillejul idan och då kanske inte coop har öppet? Jo, de borde dom ju ha? Hmm.. Kolla upp de ja!! För hinner ju inte med att göra egen mat nu.. Aja, de löser ju sig :)


Hade velat fira jul med pappsen..

1 kommentar:

liindblaads sa...

Förlåt för sent svar, mend et har ju varti jul och allt :P
jaa så kanske de heter :P