söndag 13 februari 2011

13-Feb-2011

P4 har minst sagt konstiga samtalsämnen ibland! Eller så e de nog med flera radiokanaler men i denna bilen vi har just nu så får man bara in just p4..
Dom pratade iaf om "Vad som förvånade dom mest om att vara gift" och något om "vuxen livet"..
Mannen svarade såhär: Det som förvånade mig mest var att man va gift varje dag, varje minut och varje sekund! Visst förstod jag att man va gift i nöd och lust, tills döden skiljer oss åt.. Men att vara gift varje dag, en evighet var något annat. Och att sen fortsätta vara gift efter döden, men det är en annan fråga.. 
Något sånt sa han ;) Hehe
Kvinnan svarade: Jag hör honom andas men jag ser honom inte. Hon menade precis som de står och menade att  man kanske tar varandra förgivet och inte ser varandra tillräckligt. Att man inte bekräftar sin sambo, sin make/maka. Det problemet kunde man kanske lösa genom att bara vara gift 5 dagar i veckan och ha de öppet de andra två dagarna. Typ på helgen då. Att man då blir gift på nytt efter de två dagarna och blir nykära igen :) Man skulle se varandra och uppskatta varandra mer då menade hon på.
Men sen satt hon också och sa att alla förhållanden är olika, hon och hennes man behövde träffas ofta och hela tiden för att ha det bra medan andra behöver mer tid för sig själva i äktenskapet.

Sen minns jag inte riktigt vad dom sa om vuxenlivet mer än att vuxna ofta säger till sina barn att man bestämmer själv när man är 18.. Men att ingen av dom gjort det fullt ut..Eller nåt ;)

Igår hade Tove sovmaraton på dagen :P Hon sov mellan 10-12 och sen mellan 15-17 :O Så nattningen blev lite senare än vanligt och lite bökig.. Men hon sov bra sen och åt vid 01 eller 02 och sen vid 05.. Vi gick upp runt 08 och så skulle vi ju väcka på Hampus med :P För jag skulle ju jobba.. Förberedde frukost till Tove och slet upp Hampus [nästan] :P Han va trött!! Men så e de när man inte lägger sig i tid ;) Hehe.. Så han hade sagt till Per sen när han kommit in att han skulle lägga sig igen när jag kommit hem.. Men han satte sig vid datorn då.. Han har dessutom inte sovit alls på dagen, eller jo, han somnade i bilen på väg hem från Skövde :P Haha Så imorrn kanske han vaknar på morgonen istället för mellan lunch och eftermiddagen ;) Haha..

Snart sova? Fast inte jätte trött, bara lite ;)

2 kommentarer:

dessie sa...

Kul att få uppdatering om BÅDE Toves och Hampus sovrutiner :D Hahahaha. Hampus ska nock vara vaken på dagen och sova på natten ;) Hihi. Puuuuuuuss

Melinda - mamma til Julia sa...

Tack så mycket! =)
Ja det var verkligen sjukt nervöst att trycka på den där rutan! Du har alldeles rätt, det stod något i stil med att man inte kunde ändra på några frågor osv. Oooh.. mitt hjärta slog volter!!
Men kul när man klarade det! =) Gick din uppkörning bra också?
kram