lördag 16 april 2011

1½ mil

På förmiddagen gick Tove och jag upp mot stallet och mötte Per där, han harvade där bakom. Fikade lite och mötte Tiger som sov i hö´t ;) Sen gick han med oss hem, så duktig han är! Han är som natt och dag, inte alls samma katt ute som han är inne. 

Hemma gjorde jag mat, både till oss vuxna [stora] och till Tove. Blev falukorv och makaroner till oss och falukorv-potatis-blomkål-gräddsås ;)

Va ute på en lång promenad nu på eftermiddagen, blev nog 1½mil totalt.. Kan inte köra sträckan för att kolla heller då det inte va BIL vänligt på vissa ställen ;) Får väl ta traktorn och kolla någon dag :P
Skönt att komma ut i alla fall, fint väder och skönt att gå i dock blåste de lite för mycket på vissa ställen. Men de fina överväger :)
Tilda badade lite, såg rätt skönt ut faktiskt! 
Va ute från 14.30 ungefär och va inte hemma förren 17.00!

Blir grillat ikväll :) Mumma. Även övernattning hos vänner, ska bli skoj :) Alltid trevligt!
Ikväll är jag värd lite gott också! Efter denna långa promenad ;) Passa på att handla gröt till Tove, helt slut här hemma. Annars får jag ta med mig mannagryn-pulver, men man blir ju rätt bekväm och min lilla flicka vill ju ha mat på 2 sekunder och då underlättar det ju att ha färdigt pulver istället för att koka mannagrynsgröt ;)

Nu ska jag förbereda för övernattningen, packa skötväskan och ta ner sängkläder :)

Vad ska ni göra denna soliga lördagskväll??? :)

2 kommentarer:

dessie sa...

SOL? SOL? SOL? Här har det iaf inte varit ngn sol! :P Tycker att ni kan dela med er av den hädanefter :O Skööönt det lät med promenaden! Du ska inte skaffa nån sån stegräknare eller nått och mäta sträckan du går? :D Vi ska "bara" vara hemma ikväll, har varit iväg nästan hela dagen! Men får kanske besök sen av Kenny så gubben ska vara lite social iaf :) Har lagt till lite i "Tove-högen" nu, så ni får snart komma ner!!! :) Puuuuuuuuuuuuuss

Malin sa...

Vi var precis ute på en kvällspromenad, i lite mer en en 1h jättskönt ute nu hade slutat blåsa helt, blåst massa idag ju, blir så kallt på en gång! Har du prövat ge tove havregrynsgröt? de går ju att micra också, de gillar ebbis, så brukar ja lägga i lite fruktpure i så blir de mumsigare för henne :)