söndag 29 maj 2011

Bokstaven [G]

Gåva har jag inte fått idag. Grattis alla mammor på morsdag! Här firar vi inte det. Lite tråkigt kanske, men så är det. Man kan ju inte fira allt eller?

Godis gris som jag är så köpte vi med lite gott hem ;) Dock chips och ostbågar, men det räknas väl också in i godis kategorin? Jag är inte den som säger snacks i alla fall :P hehe

Gröt var det längesen jag åt. Hade varit gott med varm risgrynsgröt och kall saftsås på :)

~~~~~~

Vi var på festligheter igår, som jag skrev. Trevligt :) Firade Pers mormor och morfar för dom har varit gifta i 40 år. Grattis på den 40åriga bröllopsdagen! :)
Tyvärr vaknade Tove snorig vid 03.00 när några gick och la sig, så jag tog upp henne och gav henne nässpray MEN när jag sen skulle lägga henne igen var hon klarvaken! Ingen mer sömn med andra ord :(
När klockan var 05 flyttade vi ner i soffan då ingen kunde sova och kändes ju lite taskigt om vi skulle väckt de som sov i andra rummet. Väl där somnade Tove vid 06.00 ungefär och sov i 40 minuter!
Inte mycket sömn inatt med andra ord. Tur jag inte var en av dom som var uppe till 03! jag la mig 23.30 så fick nån timme där i alla fall.. 40 minuter där på morgonen och sen 1 timme till vid 10 tiden.
Känner mig ganska pigg men det lär ju ändras ikväll. Blir en tidig kväll!

Dock ska den inte tillbringas hemma utan vi ska till vänner :) Trevligt sällskap, vänja Tove vid att sova bättre där och så ska vi prata schema och sånt. Självklart ha skoj med :D Men det brukar vi ju ha när vi är där :)

Jo, ni läste rätt, vi ska vänja Tove vid att sova där. Ändrade planer i sommar. Behöver inte gå in närmre på det, de närmsta vet och det räcker.

Nu ska jag lägga mig på soffan och hoppas att Tove sover lite till så jag med hinner vila lite ;) För lite ttrött va jag nog ändå! :P

1 kommentar:

♥TrollMorsan♥Mamma till 8 Troll♥ sa...

Du får till det så bra med bokstäverna :)
Tur att saker och ting går att lösa!

Kram på er!