fredag 13 maj 2011

Skrock?

Idag har det inte gått att blogga! Så typiskt när man vill och hinner blogga men så funkar inte sidan! Då kan man bli lite smått galen :P Eller i alla fall jag ;) Hihi. Så har haft lite abstinens idag när det inte funkat. Då är man beroende eller?

Idag har en del saker bara gått fel och det är så retligt. Men det kan ju hända vilken dag som helst och inte bara för det är fredagen den trettonde idag.

Skulle ta upp köttfärs innan lunch idag och får inte upp påsen ur lådan. Så drar lite till och lite till och plötsligt lossnar det en flisa från lådan och jag får färsen i handen. Bra förvisso men jag skalade även av en bit skin från lillfingret :/ Sved en del kan jag säga.

Sen snubblade jag över en leksak men klarade ut det utan att ramla men sprang in i tvättkorgen istället. Suck liksom!

Och som om inte detta vore nog! Nä då. Jag skulle borsta av sätet i bilen innan vi skulle åka nu ikväll och när jag borstade sista tagen slant jag och rev upp ännu mer av såret på lillfingret! Så det blödde ännu mer och slutade knappt. Jag lovar, jag förblödde nästan! Haha. Men det sved ordentligt och mer än förra gången!

Tove är fortfarande slö, fick lite feber idag igen efter en dags paus från den. Skönt ändå att hon inte har feber varje dag. Men dessa tänder alltså! Min lilla plutt [älskling] ska inte ha ont ju!
Detta är femte tanden som hon får. När ska det sluta göra ont? Eller ska vi ha det såhär med varenda tand!? Det kan ju bli lite tröttsamt för både mamman, pappan och barnet! Usch! Hoppas inte.
Men hoppas det blir lite lättare när de andra tänderna behagar att komma upp. Dessa fem, eller i alla fall de sista fyra har ju kommit väldig intensivt och tätt. Kan ju vara därför det känns jobbigt också.

Nu ska jag stänga datorn och vara social med vännerna i kinnarp :D
Hockey på tv ;) Sverige i final på söndag :)
Kan ju bli en bra helg, beroende på hur de går för saade imorgon och hockeyn på söndag. Återstår att se!

På återseende!

2 kommentarer:

♥TrollMorsan♥Mamma till 8 Troll♥ sa...

Ajdå... otur för just denna dagen... eller bara vanlig otur?? Tja det beror ju på vad man tror på ;) Nu ska jag också vara social med er :)

Ha det gott!
Kram på dig!

dessieborgstrom sa...

Nää, det är inte skrock! Det är en skitdag! Brukar dock vara anders turdag! :P Haha.

SV; mm, kom faktiskt fram til det, så har budat en del på tradera, och ett paket på blocket, sen blir det nog lite från HM lite längre fram i sommar =D Puuuuuuuuuuuuuuuuss <3