onsdag 13 juli 2011

Soffrygg

Denna dagen har vi mest tagit de lugnt. Skönt att göra de ibland med! Egentligen skulle vi [jag och Tove] träffat Maria och Axel idag men vi tog ju de igår istället. Då jag ändå va i Hjo och behövde någon som tittade till Tove när jag var på jobb intervjun.
Hade i och för sig inte tackat nej till att träffas idag igen men tror inte plånboken hade gillat de ;) Åt ju lunch ute igår. Inte för att man måste göra de varje gång man ses men något måste man ju äta om man är iväg så många timmar ;) Hehe.

Tove vaknade vid 07 så sen dess har det varit fullt ös [fast vi skulle ta de lugnt], med undantag för när hon sovit. Hon sover två gånger varje dag än. Hur mycket sover/sov era ettåringar?
Tove brukar somna vid 10 tiden och sen vid 14 igen.. Sover en timme ungefär varje gång. Hon vaknar vid 07-08 ungefär och jag lägger henne vid 19.00...

Vi har åkt med Per i traktorn :) varje gång [nästan] han kör förbi här hemma blir Tove helt galen och flyger upp i fönstret för att kolla ;) Så hon klättrar upp på soffryggen och stirrar ut genom fönstret och tjuter glädje tjut! Mysigt att se/höra :)
Likadant när vi går/åker förbi djur [i detta fall kossorna] ger hon ifrån sig världens glädjetjut och pekar och vinkar på dom :)
Tur vi bor på landet och har så nära till allt sånt :)

Gjorde lasagne idag, mums :)

1 kommentar:

Dessie sa...

Ojojoj vad du bloggar :D Mer här och mindre på fb? ;) Som du säkert kommer ihåg så sov Alicia två ggr per dag tills hon började dagis när hon var 1½, då gick det ju inte mer eftersom hon inte kunde göra det där :O Hihi. Muuuums, gott att äta ute, men det kan man inte göra allt för ofta! ;) Puuuuuss <3