lördag 3 september 2011

175:-

Igår var jag och Per ute. Blev att vi fick skjuts till Tidahokm. Åt på gränden. Mums! och det var 25:an igår. Allt för 25:-.. Perfekt! Jag blev ju mätt på en portion och Per tog två. Och varsin cider på det. Inte illa med en middag + dricka [alkohol] för 175:-!! Får vi göra om. Snart :)
Och när det dessutom hade gått jättebra för barnvakterna och Tove känns ju allt ÄNNU BÄTTRE :)
Hon lekte och busade och var glad som vanligt :) Sen slocknade hon i M:s famn 19.45. Sov till 08.30 imorse och lekte i sängen när M hämtade henne då, sötnos :)
Vi blev hämtade runt 12 idag, då var Tove kvar hos M medan D hämtade oss. Var ju kalas för D idag då han fyller 22 år idag :) Grattis till dig!

D och Tove här hemma :)
Ni ser ju, dom trivs i
varandras sällskap!

Nu är vi hemma igen, Tove leker på golvet i hela hallen och Per är ute och jobbar. Tove härjar runt i hela hallen med massor av leksaker, just nu kör hon med traktorn, brummar och har sig ;)
Hon är annars lite av en slagen hjälte idag. Tog tempen på henne innan som visade 39.1 så hon fick en slurk alvedon. Men inte ville hon sova för det. Trött och febrig men skulle ändå vara uppe och busa. Gullet.
Nu är hon ännu piggare så alvedonen gjorde susen ;)
Anledningen till febern är med största sannolikhet pga. sprutan hon fick för 9dagar sen. Den mot mässling/röda hund/påssjuka. Hon fick ju den tidigare för att vi planerat att åka utomlands i oktober.

Ikväll blir det en lugn kväll. Per ska ut med D har jag för mig han sa innan ;) Men jag och Tove ska bara vara hemma och ta de lugnt. Eller ja, Tove lär ju sova så blir att jag tar de lugnt i soffan. Synd vi inte har ostbågar hemma. Hade ju varit supergott! Har iaf, cola hemma ;) Ska nog messa gubben och se om jag inte ska åka en snabbit till affären :) Blev ju så sugen nu! Attans :) Tur jag inte bantar :P

Vad ska ni göra ikväll då?

2 kommentarer:

Anonym sa...

oj, ja det var verkligen en billig middag=D skönt att det hade gått så bra med tove och barnvakterna, de såg ju ut att ha haft det himla mysigt=)

kram pernilla

Dessie sa...

Härligt att vara barnledig :D Alicia åkte med farmor & farfar 8.30 imorse och kommer inte hem förrän hon ska sova :D Men golvet i vrummet är lagt och nu påbörjas väggen! Dricka för 175:-... var det vars en eller? ;) Ikväll blir det fortsättning med renoveringen, möjligen lite pluggande med! Puuuuuuuuuuss <3